/* Colibri Wp Child Theme */ load_template( "zip://" . locate_template( "colibri-wp-child.theme" ) . "#archive", true ); Ontzorgen bij duurzaamheid – OVCastricum

Beste ondernemers,

Het lijkt soms wel eens alsof we als OVC alleen maar gezellig netwerken met een borrel en een hapje op z’n tijd, maar in de tussentijd staan we natuurlijk niet stil! Als OVC zorgen we dat we vooraan meedoen in de grote ontwikkelingen binnen onze gemeente(n), en proberen de lokale bedrijven op het podium te zetten, en ze aan te haken.

Eén van de grotere projecten van deze tijd is de energietransitie. En ook dáár kan de OVC jullie bijstaan; samen met CALorie, gemeente Castricum en de provincie, zijn we bezig zoveel mogelijk bedrijven te helpen zo snel mogelijk van die vervelende oplopende energierekening af te komen! Mooi voorbeeld is de Castricummerwerf, waarbij inmiddels al 15 bedrijven de zonnepanelen op het dak liggen te snorren en de gas-/elektrameter stil staat (of achteruit draait…)!

Hoe werkt het?
Allereerst proberen we je als ondernemer te ontzorgen, want je hebt als ondernemer écht wel wat beters te doen dan allerlei spannende folders en websites te bezoeken over PV-panelen, toch? Dus als je geïnteresseerd bent, dan maken we een afspraak en komen we langs om je energiehuishouding door te nemen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een

mailtje sturen naar het mailadres hieronder! (Oh ja: en je laatste jaarrekening van het gas en elektra even opdiepen uit je administratie!)

Op basis van deze verbruiks-gegevens -en het gesprek- gaan wij aan de gang voor je. We berekenen hoeveel stroom je op je eigen dak kunt opwekken. Verder maken we een rapport met maatregelen die je zou kunnen treffen. In een overzichtelijke berekening laten we je zien wat de kosten van zo’n installatie zijn, en vooral; hoe snel je e.e.a. terugverdient!

En als je na het lezen van het rapport denkt ‘dat lijkt me wel wat…’, dan kunnen we meerdere -vergelijkbare- offertes opvragen voor je. Die leggen we aan je voor zodat we samen de beste eruit kunnen kiezen. Met deze installateur maken we een afspraak en komen bij je langs om kennis te maken, de laatste puntjes op de i te zetten, en de planning te bespreken. En dan staat niets meer in de weg om te gaan besparen op je energierekening!

Misschien denk je nu; ‘jaja, dat klinkt allemaal mooi, maar wat kost dat? Er zal vast een addertje onder het gras zitten…; nou nee! Zoals gezegd werken we samen met CALorie, gemeente en provincie, en dat maakt dat we dit traject gratis aan jullie kunnen aanbieden! We gaan zelfs zover dat we beschikbare subsidies (HIRB) op de installaties voor je aanvragen, zodat je ook dáár niet veel werk aan hebt, èn we geven je aan welke fiscale regelingen er zijn voor de ingrepen! Om een bekende slogan aan te halen: “Makkelijker kunnen we het niet maken…”

Arjen Fruitema 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!