/* Colibri Wp Child Theme */ load_template( "zip://" . locate_template( "colibri-wp-child.theme" ) . "#archive", true ); OVC gaat digitaal! – OVCastricum

Het idee: ondernemers vertellen elkaar hoe zij binnen en buiten hun bedrijf omgaan met ‘corona’.

Voor veel ondernemers, ook bij degenen die het juist nu heel goed gaat, is er enige schroom om over hun ervaringen te vertellen. Maar we hebben voor de ‘aftrap’ iemand gevonden die we bijna allemaal kennen. Die een boeiend verhaal heeft. Die niet bang is om over zijn successen én over zijn falen te vertellen. Frank Drost trapt af. We hopen dat er meer ondernemers zijn die de komende maanden iets over hun ‘ondernemen in barre tijden’ met de anderen willen delen.

 

Hoe werkt deze eerste digitale OVC-bijeenkomst?
Hoe meld je je aan?

We starten dinsdag 16 maart om 20.00 uur. Je kunt je een kwartier van tevoren aanmelden via de link die ons secretariaat je vooraf mailt. Je komt in een kamer met vier andere leden.
Wie dat zijn blijft nog even spannend. De kamer is tien minuten open. Iemand in jouw kamer is gespreksleider. Jij stelt je kort voor en vertelt wat je doet (of juist nu: niet doet). Iedereen krijgt 2 minuten de tijd om de vragen van de gespreksleider te beantwoorden: ‘Wat zoek je en kunnen wij je helpen?’

Daarna volgt het ‘plenaire deel’ waarin Frank Drost zijn presentatie zal houden. Na twintig minuten is er gelegenheid voor vragen en opmerkingen.

Na Franks presentatie gaan wij over tot discussie over de vragen uit zijn presentatie. Om 21.00u sluiten we het officiële gedeelte af en houden we een virtuele borrel.

Natuurlijk doe je mee! Gezellig informeel en ontspannen én we zien elkaar weer eens!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!