/* Colibri Wp Child Theme */ load_template( "zip://" . locate_template( "colibri-wp-child.theme" ) . "#archive", true ); Deining en Sport at Sea terug bij af – OVCastricum

Sports at Sea bij de tijdelijke opbouw

Het was en is nog steeds een futuristisch plan, strandpaviljoen Deining en Watersportcentrum Sports at Sea zouden buren van elkaar worden. Daarbij Dening een geheel nieuw paviljoen zou onthullen met elektrisch bedienbare zonnedak en zelfs het gehele paviljoen in hoogte verstelbaar al gelang het seizoen. De Deining had het oude onderkomen al gedemonteerd om plaats te maken voor het nieuwe. Sports at Sea had een bruikbaar onderkomen om de vele verenigingen een plaats te bieden. Zij zouden schouder aan schouder komen met Deining na wat verschuivingen van zomerhuisjes.

Tot zover ging alles goed. De medewerking van de gemeente Castricum was subliem te noemen, om daarmee het nieuwe seizoen 2021 aan te vangen. Er zijn echter nog meer partijen die een vinger in de pap hadden. Mede vanwege vele vraagtekens was het niet mogelijk Deining en Sports at Sea permanent op de nieuwe plaats te installeren, waarbij heel jaar exploitatie mogelijk zou zijn. Deining had dit al, maar Sports at Sea snakte daarna. Mede omdat kite-surfers het liefst bij storm en in de winter hun kunsten vertonen.

Gevolg, Deining moest weer het oude paviljoen opbouwen, wat net was weggehaald. Daar is men nu druk mee bezig, net als Sports at Sea, waar het geheel al demontabel was. Enige verschil is dat beiden na het seizoen opnieuw moeten worden afgebroken om daarna op de goede fundering weer te worden opgebouwd, waarbij Deining in het nieuw verschijnt. Dus seizoen 2021 nog even behelpen om volgend jaar te gaan stralen in het nieuw. Nu maar hopen dat we inderdaad op het terras en zonnestoelen kunnen plaatsnemen dit seizoen.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!