samen doorpakken in tijden van corona

De netwerkbijeenkomst van juni is deze keer niet op vrijdag, maar op donderdag. De locatie is ook anders dan gewoonlijk, namelijk thuis. Als ondernemersvereniging kunnen wij nog geen fysieke bijeenkomst organiseren, maar wij hebben wel een inspirerende, internationale spreker gevraagd om meer te vertellen over ‘Veerkracht, samen doorpakken in tijden van corona’.

Niek van den Adel spreekt speciaal voor Ondernemend Heiloo en onze collega-ondernemersverenigingen tijdens een webinar via YouTube. Donderdagavond 18 juni om 19:30 uur start de webinar live vanuit de Cultuurkoepel. Onderstaande de link naar YouTube. 

 

Noteer dus in de agenda: 18 juni om 19:30 uur – webinar van Niek van den Adel via YouTube.

VEERKRACHT, samen doorpakken in tijden van corona.

 

 

Meer over Niek en zijn webinar

Niek van den Adel is een veelgevraagde, internationale spreker over veerkracht en wendbaarheid. Hij deelt zijn persoonlijk verhaal, zowel als zijn lessen die hij leerde bij zijn vier ondernemingen voor en tijdens deze coronatijd. We leven namelijk in een bijzondere tijd. 

Onze gezondheid is niet meer vanzelfsprekend, er heerst onzekerheid en we werken allemaal thuis. Dit, is bij uitstek een tijd waarin we op zoek moeten gaan naar inspiratie en nieuwe vormen van verbinding met elkaar. Niek deelt zijn verhaal en geeft praktische tips en skills hoe wij mensen omgaan met tegenslag en hoe we wendbaar blijven in deze tijd. Waarom lijkt de één te dansen in het leven en gaat de ander met de pakken neerzitten. Waarom floreren enkele bedrijven nu en gaan ander ten onder? Hoe ontwikkel je nu eigenlijk veerkracht?

Over veerkrachtig zijn weet Niek van den Andel veel. Als het namelijk niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat… In 2010 verandert er door zijn ongeluk een hoop. Hij heeft dankzij zijn dwarslaesie en syryngomeylie geleerd om geluk te mogen ervaren. Elke dag weer, ook als de dag ondanks 43 pillen per dag, begint met veel pijn. En of het nou fysieke pijn is, mentale pijn of organisatiepijn, dat maakt hem niet uit. Leuk is het niet maar je kunt er mee dealen als je daarvoor kiest!

Onderstaande knop gaat naar het webinar, welke op sommige computers een beveiligingsissue geeft. Bij het klikken verschijnt het beeld als hierboven Wij raden de leden aan om vooraf al te testen of alles werkt (of het scherm opent).

Webinar

( De webinar is nog steeds te bekijken, begin vanaf ongeveer 16 minuten... )

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!